NYE TAK: Runar F. Daler (t.v.) er ny redaktør og Njål Hagen er ny journalist i Anleggsmaskinen.

Nytt team i Anleggsmaskinen

Tidsskriftet Anleggsmaskinen har ny redaktør på plass, og fra nyttår begynner en gammel ringrev i bransjen som journalist i anleggsbladet.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Runar F. Daler er allerede på plass som ny redaktør etter at Jørn Søderholm sluttet i jobben 1. desember. Daler har jobbet som journalist i Anleggsmaskinen i mange år, og tar nå over ansvaret for tidsskriftet som utgis av Maskinentreprenørenes Forbund (MEF). Daler er utdannet journalist fra University of South Florida og har tidligere vært kommunikasjonsleder i Peab i mange år, samt informasjonskonsulent i IBM før det.

Med seg på laget får han Njål Hagen som begynner som journalist i Anleggsmaskinen 1. januar. Hagen har lang erfaring fra ulike sider av anleggsbransjen. Han har blant annet vært journalist i Anlegg&Transport, redaktør i Anleggsmagasinet, fagsjef bærekraft og miljø i Norsk Bergindustri og fagsjef i Maskingrossisternes Forening (MGF). Han kommer nå fra stillingen som redaktør i Geo365.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver i Anleggsmaskinen. Det er ikke til å legge skjul på at jeg har savnet operativt journalistisk arbeid i anleggsbransjen. Dette blir nesten litt som å komme hjem, sier Njål Hagen i en nyhetssak hos Anleggsmaskinen.no.

– I Njål får vi en journalist med stor kjennskap til bransjen, ikke minst når det gjelder det faglige og tekniske aspektet. Jeg er overbevist om at vi to vil bli et kjempebra team, og jeg gleder meg til at vi sammen skal ta Anleggsmaskinen videre, sier Runar F. Daler.

Powered by Labrador CMS