Fra venstre: Marius Karlsen Johansen (salgsleder Rental Group Machine), Sergio Giampa (deputy procurement partner Sa.Pi NOR) og Espen Mamen (salgsleder Rental Group Ekspert).

Rental Group har inngått samarbeidsavtale med Sa. Pi NOR

Det italienske arbeidsfellesskapet har som mål å ta en posisjon i det norske anleggsmarkedet og skape gode relasjoner til samarbeidspartnere innenfor relevante fagmiljøer.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Gjennom samarbeidsavtalen skal Rental Group levere hele spekteret innenfor anleggsmaskiner, utstyr og service til Sa. Pi NORs prosjekter i Norge.

Sa. Pi NOR er et arbeidsfellesskap mellom de italienske entreprenørselskapene Impresa Pizzarotti & C. og Webuild. Selskapene har operert i Norge siden 2019 da de fikk kontrakt med Bane Nor på bygging av jernbaneprosjektet Nykirke-Barkåker.

Salgsleder i Rental Group Machine, Marius Karlsen Johansen, er svært godt fornøyd med samarbeidet.

- For Rental Group er denne avtalen nok en bekreftelse på at anleggsentreprenører har behov for helhetlige og skreddersydde leveranser av maskiner, utstyr og service. Avtalen med Sa. Pi NOR innebærer anleggsmaskiner i alle størrelser, tunnelutstyr, kraner, yrkesbiler og servicemekanikere i operativ tjeneste ute på anleggene. Dette er selve kjernen i Rental Groups forretningsidé. Jeg vil også understreke at Sa. Pi NORs team fremstår som svært dyktige og profesjonelle, sier Johansen.

Italienerne skal posisjonere seg i det norske markedet

Sa. Pi NOR har som mål å ta en posisjon i det norske anleggsmarkedet og skape gode relasjoner til samarbeidspartnere innenfor relevante fagmiljøer. De fremhever viktigheten av å tilfredsstille sine oppdragsgivere i Norge, og i den forbindelse knytte til seg gode leverandører.

Deputy procurement partner i Sa. Pi NOR, Sergio Giampa, forteller at avtalen med Rental Group er viktig på flere områder.

- Rental Group leverer nå det meste av maskinene og utstyret vi benytter, og de har både sortimentet og fleksibiliteten som kreves for å tilfredsstille våre behov. En svært viktig del av leveransen er den kontinuerlige assistansen på service og vedlikehold av utstyret. Samarbeidet med Rental Group fungerer godt, og oppfølgingen vi får som kunde er meget bra, sier Giampa.

Powered by Labrador CMS