Sikkert fra Isuzu

Har oppgradert D-Max.

Publisert

Da Isuzu ble testet i Euro NCAP i 2020 i forbindelse med lanseringen av den helt nye modellen, ble den belønnet med fem stjerner og full pott. Nå har Isuzu forbedret sikkerheten i pickupen ytterligere, og D-Max har gjennomgått en ny test.

Nok en gang oppnår bilen full pott med fem stjerner.

- Testprosedyrene til Euro NCAP blir stadig skjerpet, og ingen andre pickuper har oppnådd tilsvarende testresultater i Euro NCAP etter dagens omfattende og strenge testkriterier, skriver Isuzu i en nyhetsmelding.

Beskyttelsen for voksne og barn endte på 86 %, og ADAS-aktive sikkerhetsutstyr med 83 %. Isuzu oppnår med det høyere score enn flere nye personbiler.

- Vi er glade for at Isuzu forbedrer det allerede imponerende resultatet ifra forrige test, og stolte av å kunne tilby markedets sikreste pickup. Nok en gang full pott i Euro NCAP. Dette viser at Isuzu tar sikkerheten på alvor. Ikke bare er den sikrest, men den er også utstyrt som en personbil, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge.

- Vi er stolte over resultatet som beviser at vi har den sikreste pickupen på markedet. Nye D-Max har vært en global salgssuksess, og dette er med på å bevise at vi har et fantastisk produkt å tilby, sier Mr. Hitoshi Hosokawa, Assistant General Manager i Isuzu Motors International Operations Europe.

Powered by Labrador CMS