GODKJENT: Brødrene Bjørn Kristian (f.v.) og Olav Sindre Kvangarsnes sammen med Carl-Petter Vik Haugen og Sverre Krohn fra Haugen Maskinservice foran utstillingsmaskinen Takeuchi TB290-2.

Takeuchien ble messeklar

STRIGLET: - Da Carl-Petter i Haugen Maskinservice AS sa han ønsket å vise vår bestilte Takeuchi på Loendagene, ba vi om å få den 14 dager før. Det ga oss tid til å gi den nye 8-tonneren en siste finpuss. Vår nyinvestering må jo presenteres i toppform, sier Olav Sindre Kvangarsnes med et smil.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Han er daglig leder av Kvangarsnes Maskin i Volda, og det er den tredje Takeuchi-graveren 29-åringen har hatt i maskinparken. Først en 5-tonner, deretter en TB 290 og nå den nye 8-tonneren TB290-2.

Kvangarsnes Maskin har spesialisert seg på anleggsarbeider med graving, skogsbilveier, kantslått og snørydding. Egen lastebil har Olav Sindre Kvangarsnes droppet, men transporten tar han med traktor. Har startet i yrket som 16-åring, har gått veien om enkeltmannsforetak til han som 18-åring hadde opparbeidet virksomhet i full stilling for seg selv. Etter hvert er også to brødre og søster kommet inn i virksomheten.

– Det er viktig å ta det steg for steg og ha kontroll både med utvikling, vekst og investeringer. I toppsesong leier vi gjerne i tillegg inn 2-4 ekstra, sier han.

- Og hva så med nyinvesteringen her på messa?

- Den tar vi rett hjem etter helgen, men det skulle ikke forundre meg om Carl-Petter Vik Haugen kan ha en overraskelse på lur, sier Olav Sindre Kvangarsnes.

Det fikk han rett i. Forhandleren (for Takeuchi-importør EMSG Norge AS) hadde nemlig kake med seg, og en hyggelig markering ble gjennomført litt senere.

Powered by Labrador CMS