BLIKKFANG: Hymax-teamet Erland Monsen (t.v.) og Erik Brudvik med fremtidens maskinfører, Theodor Fosse, mellom seg.
BLIKKFANG: Hymax-teamet Erland Monsen (t.v.) og Erik Brudvik med fremtidens maskinfører, Theodor Fosse, mellom seg.

Theodor Fosse stjal showet hos Hymax

HYMAX: Fosse Maskin og Transport, Vik i Sogn, har sikret rekrutteringen. Det fikk treåringen Theodor Fosse til fulle bevist på Loendagene.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Da han nærmet seg Hymax-standen og oppdaget den nye lille Kubota U10-5 gravemaskinen uten hytte, lyste ansiktet opp. På raske ben tok det bare noen sekundene før han satt i førersetet. Der tok han fatt i rattet, fant signalhornet og etter et par horntut kom det store gliset. Dagen var reddet for 3. generasjon Fosse som på hjemplassen også tidligere har sett en Kubota i drift, riktignok en 8-tonner. Fosse Maskin og Transport har i dag 35 ansatte og en solid maskin og bilpark.

For Hymax-representantene Erlend Monsen og Erik Brudvik på standen satte imidlertid den aktive Theodors opptreden en ekstra spiss på dagen. Den nye Kubota U10-5 minigraveren var imidlertid bare en av flere nyheter.

Minst like stor var interessen for den nye 6-tonns beltegraveren Kubota KX060-5, og nok en stor nyhet på Hymax-standen var hjullasteren Giant G2200E. 2,1-tonneren er den første produsenten leverer med elektrisk drift, noe som naturlig nok trigger mange. Det rapporteres at Hymax-teamet har fått mange forespørsler og mye å jobbe med etter messen.

Powered by Labrador CMS