BYTTER: Egentlig skulle Johnny Valentinsen gå av med pensjon, men så kom det et fristende tilbud fra Agder Gruppen. Her er han på standen til Hella Maskin på Park og anleggsmessen.

Tilbake til Wacker Neuson

FRA HELLA TIL AGDER: Anleggsveteranen Johnny Valentinsen (66) skal igjen begynne å selge Wacker Neuson-maskiner.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Mange vil nok huske Valentinsen som Mr. Wacker Neuson i Norge, og det er ikke rart. Han har solgt de tyske småmaskinene og utstyr fra Wacker Neuson i 30 år, men byttet for noen år siden «beite» og begynte hos Hella Maskin AS som han også representerte på Park og anleggsmessen.

- Jeg fyller snart 67 år, og skulle egentlig gå av med pensjon ved nyttår. Men så ringte Agder Gruppen og spurte om jeg ville selge Wacker Neuson, hovedsakelig light equipment, for dem. Fra 1. januar skal jeg jobbe fire dager i uka, sier Valentinsen.

Ikke nok med at han skal begynne å selge gamle og kjente produkter, han flytter også inn i sine gamle lokaler langs E6 nord for Oslo fra tiden i Wacker Neuson. Agder Gruppen kjøpte nemlig opp disse lokalene for en tid tilbake, og her skal selskapet være inntil nytt hovedanlegg står ferdig ved siden av Pon Equipment på Berger.

Powered by Labrador CMS