Torleif «Toffen» Nilsen fra Birtavarre i Kåfjord kommune døde etter en arbeidsulykke på E6 ved Kvænangsfjellet fredag 30.september.

Torleif «Toffen» Nilsen omkom ved E6 Kvænangsfjellet

- Dette går hardt inn på oss alle, ser adm. direktør Jonas Tetlie i LNS.

Publisert Sist oppdatert

I samråd med de pårørende opplyser LNS at det var Torleif «Toffen» Nilsen, fra Birtavarre i Kåfjord kommune, som omkom i en tragisk ulykke ved anleggsarbeid på E6 Kvænangsfjellet på kvelden fredag 30. september.

- Toffen hadde lang fartstid i LNS og dette går hardt inn på oss alle. Våre tanker går til familien, venner og arbeidskamerater. Det er et sterkt samhold i LNS, vi sørger sammen og vi har hatt tett kontakt med de pårørende i etterkant av ulykken og vil fortsette å ha det i tiden fremover, sier adm. direktør Jonas Tetlie i LNS.

Politiet gjennomfører rutinemessig etterforskning av saken og Arbeidstilsynet er varslet i henhold til prosedyrer. LNS har iverksatt en ekstern gransking som skal gjennomføres av Kiwa AS.

- Vi bidrar selvsagt med alt vi kan til politietterforskningen og vil også samarbeide tett med Arbeidstilsynet og eksternt granskingsorgan. Det er viktig for oss å få klarhet i hendelsesforløpet og svar på hva som har skjedd. Vi i LNS vil arbeide for at slike ulykker ikke skjer igjen, understreker Tetlie.

De ansatte ved anlegget blir ivaretatt av kriseteamet i Nordreisa kommune, prest fra Kvænangen kommune og LNS' egen krisestab.

Powered by Labrador CMS