VANNTÅKE: Vann er effektivt for å bekjempe både lukt og støv. Her er DT400-enheten i kombinasjon med en mobil høytrykksspyler.
VANNTÅKE: Vann er effektivt for å bekjempe både lukt og støv. Her er DT400-enheten i kombinasjon med en mobil høytrykksspyler.

Vanndrevet støv- og luktdemper

Limaco AS presenterer en nyhet for støv- og luktdemping som ikke bruker strøm eller diesel.

Brendon Dustec DT400 kan kjøres med alle typer høytrykkspylere som produserer 100 til 250 bar og kapasiteter på 12-25 liter i minuttet som drivekilde.

- Et eksempel kan være spylerkapasitet 15 l/min., hvor av 10 liter driver viften og 5 liter sender forstøvede vanndråper i en sky ut i luften til støvdemping. De 10 literne med vann til drift av viften resirkuleres, og gir da en driftstid på hele tre timer for en standard Brendon høytrykksspyler med 970 liters tank, skriver Limaco i en pressemelding.

DT400 kan benyttes opptil 75 meter unna høytrykkspyleren, og altså uten behov for elektrisk strømforsyning. Den kan også monteres til en Brendon mobil høytrykkspyler for å få en allsidig maskin for rengjøring, samt støv- og luktdemping, melder den norske importøren.

Bruksområder beskrives som alt fra innendørs bruk til gruve- og tunnelarbeider. Målene på enheten er 1 meter lang, 830 mm bred og 970 mm høy. Vekt er 51 kg.

Powered by Labrador CMS