Daglig leder i Construction Equipment Group, Tor Kjetilson Moe, er fornøyd med å ha fått på plass to nye medarbeidere til verdenssatsingen med produkter fra Gjerstad og EMA.
Daglig leder i Construction Equipment Group, Tor Kjetilson Moe, er fornøyd med å ha fått på plass to nye medarbeidere til verdenssatsingen med produkter fra Gjerstad og EMA.

Verdenssatsing med skuffer fra Gjerstad og EMA

Leveranser fra norsk konsern til maskinprodusenter i hele verden.

Publisert

Construction Equipment Group henter OEM (Original Equipment Manufacturer)-ekspertene Jørgen B. Randa og Helle Nisted fra Sjørring Maskinfabrik i Danmark for å lede arbeidet med direkteleveranser av utstyr til maskinprodusenter over hele verden.

Jørgen B. Randa
Jørgen B. Randa

Målet er å nå en vesentlig omsetning i segmentet innen 2025. Gjerstad products har drevet eksport av graveskuffer helt siden 1970, og er i dag etablert i Norden, Europa, USA, Midtøsten og Australia. Salget utenfor Norge sto for 15 % av omsetningen i 2021 og danner grunnlag for den nye satsingen.

Erfaring

Jørgen B. Randa og Helle Nisted har lang erfaring fra internasjonalt salgsarbeid og kjenner markedet godt. Daglig leder i Construction Equipment Group, Tor Kjetilson Moe, understreker hvor viktig det har vært å få de rette menneskene med rett kompetanse på plass for satsingen.

- Vi er stolte og glade for at Jørgen og Helle ønsker å bidra med sin erfaring og kompetanse for å skape internasjonal interesse og salg av høykvalitetsutstyr fra norske Gjerstad og svenske EMA. De vil bidra kraftig til at vi når målene våre og legge grunnlag for videre vekst i årene som kommer, sier Moe.

Helle Nisted.
Helle Nisted.

- Ambisiøse folk

Jørgen B. Randa går inn i ledergruppen til Construction Equipment Group. Både Randa og Nisted vil jobbe ut fra Silkeborg, Danmark, fra 8. august.

- Construction Equipment Group er en spennende gruppe med ambisiøse folk som vet hva de driver med, og ikke minst sterke merkevarer med solid omdømme. Vi har stor respekt for det arbeidet som ligger foran oss, men gleder oss til å ta fatt i alle mulighetene som venter, sier Randa og Nisted.

Powered by Labrador CMS