MATERIALHÅNDTERING MED LEDNING: Volvo CE er klare med sin nye elektriske materialhåndteringsmaskin.

Volvo CE introduserer EW240 Electric MH

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT: Den kabelelektriske materialhåndteringsmaskinen EW240 Electric MH er det siste tilskuddet til Volvo CEs utvalg av nullutslippsmaskiner.

Publisert Sist oppdatert

Fordeler som betydelig reduksjon av støy, vibrasjoner og varme, samt har null eksosgasser nevnes da Volvo CE introduserer EW240 Electric MH på 26,2 tonn og med motoreffekt på 90 kW fra den elektriske motoren. Materialhåndteringsmaskinen tar sikte på markedet innen avfallshåndtering og resirkulering.

- Maskinen kan være Norges-aktuell, siden den går 400 Volt-system og 250 ampere, forklarer Frode Andersen, produktsjef i Volvo Maskin AS.

Lengre serviceintervaller og lavere vedlikeholdskostnader er også fordeler. Og selv om en kabelelektrisk maskin har sine begrensinger, har den uansett fordelen at man ikke trenger å lade batterier eller fylle diesel.

Komforten skal være god med med avfjæret førerstol med setevarme. Det er også god sikt takket være et flatt maskindeksel, samt at maskinen har LED-lys og bak- og sidemonterte kameraer, skriver Volvo CE.

Powered by Labrador CMS