- Interesse for ExcaDrill

- Interesse for ExcaDrill

  Ankerløkken satser på nytt på det finske boretårnet ExcaDrill.

 

David Netskar får mange henvendelser etter at A&T skrev om det finske boretårnet ExcaDrill.
David Netskar får mange henvendelser etter at A&T skrev om det finske boretårnet ExcaDrill.

Den norske importøren viste ExcaDrill på Vei og Anlegg i 2006, men den gang ble satsingen lagt på is. Ifjor var boretårnet tilbake på Vei og Anlegg-messen, med det finske storkonsernet Junttan som ny eier, og Ankerløkken har bestemt seg for å satse på boretårnet på nytt. I mars skrev Anlegg&Transport en reportasje om nyheten og om boreapplikasjonen.

- Vi har fått mange henvendelser etter at artikkelen sto på trykk i Anlegg&Transport, sier Ankerløkkens David Netskar.

- Hvilke detaljer på applikasjonen er det mest interesse for?

- AutoDrill-systemet som gjør at man kan sitte tørt og fint i hytta og kjøre boretårnet med kamera, og at det er fastboringsprogram. Mange har også merket seg at man kan dra seg frem i terrenget med tårnet, sier Netskar.

- Har interessen resultert i noen salg ennå?

- Vi har flere tilbud ute, smiler Netskar.

ExcaDrill kan leveres i seks størrelser, basert på to hovedmodeller. De tre minste modellene er tilpasset bæremaskiner fra 9-21 tonn, har kun én borstang og dekker hulldiameter fra 30-51 mm. De tre største modellene er tilpasset bæremaskiner fra 21-45 tonn, dekker hulldiameter fra 45-127 mm og applikasjonene kan leveres med stangskifte og magasin for syv borstenger (total borelengde 29 m).

Applikasjonene leveres med Dynaset kompressorer og Doofor boremaskin som standard (kan også leveres med Atlas Copco og Montabert).

Forsiden nå