Anleggsbukse for gravide ble lansert av Blåkläder i Norge 12. februar 2020.

Lanserer arbeidsbukse for gravide i Norge

Etter en testperiode, lanserer Blåkläder nå en bukse for gravide arbeidskvinner innen blant annet anlegg i Norge.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Da Blåkläder i begynnelsen av 2019 annonserte at de ville utvikle en arbeidsbukse for gravide i samarbeid med gravide kvinner, overgikk både interessen og engasjementet all forventning. Over 2500 gravide kvinner innen bygg og anlegg søkte om å bli testpilot for det nye produktet.

- Denne interessen viser ikke bare at behovet for en slik arbeidsbukse i markedet er stort – det viser også at kvinnene i bransjen er en svært engasjert målgruppe som man virkelig bør regne med i fremtiden, skriver Blåkläder i en pressemelding i forbindelse med Norges-lansering av buksen i Norge 12. februar 2020.

Anleggsbukse for gravide ble lansert av Blåkläder i Norge 12. februar 2020.

- En arbeidsbukse for gravide skal passe en kropp som er i endring, hvilket er en utfordring når man ikke er villig til å gå på kompromiss med passform og kvalitet. Vi ønsket å tilby en bukse som virkelig er skreddersydd for målgruppen, og derfor har tilbakemeldinger vi mottok fra testpilotene vært uvurderlig, sier produktutvikler Rose-Marie Näsström i Blåkläder.

Ved lanseringen kommer arbeidsbuksen for gravide i to modeller: varselsbukse og servicebukse. Buksene er i «komplett stretchmateriale». De kommer i fem ulike størrelser, XS–XL, og har en forlengingsfunksjon for å passe kvinner med lengre ben.

Powered by Labrador CMS