PRODUKSJON: Blant annet vinduer produseres på Natres fabrikk i Gjøvik.

Investerer 150 mill. kroner i Gjøvik

Det skal investeres 150 millioner kroner i Natre vindus- og dørproduksjon i Gjøvik.

Publisert

Natre er en av Norges ledende produsenter av kvalitetsvinduer og -dører, melder eierselskapet Dovista i en pressemelding. Nå får fabrikken på Gjøvik skikkelig oppgradering.

ADM. DIREKTØR: Allan Lindhard Jørgensen i Dovista.

En nylig konsolidering av produksjonen i Norge, har resultert i en investering på 150 millioner kroner som går til å modernisere Natres produksjonsanlegg på Gjøvik, som med den planlagte oppgraderingen vil bli det mest avanserte på markedet, skriver selskapet i pressemeldingen.

Natres produksjonsanlegg vil bli optimalisert for å sikre effektivitet, skape bærekraftige arbeidsplasser i lokalmiljøet og fortsette å betjene kundene på best mulig måte.

– Beslutningen om å oppgradere Natres produksjonsanlegg er et skritt i retning av økt effektivitet og forbedret konkurranseevne. Ved å strømlinjeforme driften vår, vil vi kunne betjene kundene våre enda bedre, sier adm. direktør Allan Lindhard Jørgensen i Dovista.

Avgjørelsen om å investere er gjort for å sikre Natres langsiktige konkurranseevne i markedet, og muliggjøre vekst og innovasjon. Dette gjenspeiler Natres og Dovistas forpliktelse til å levere førsteklasses produkter til kundene sine, melder selskapet.

– Investeringen vil fremtidssikre produksjonsanlegget vårt i Norge, og vi er overbevist om at denne endringen vil være fordelaktig for både Dovista og Natre på lang sikt, legger Allan Lindhard Jørgensen til.

Powered by Labrador CMS