Håvard Tjore.

Ny regiondirektør i Skanska

Håvard Tjore tiltrådte rollen som ny regiondirektør i byggevirksomheten for Vestlandet 1. september.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Det er med stolt optimisme jeg nå har gått inn i stillingen som regiondirektør i Skanskas byggvirksomhet på Vestlandet. Med så mange dyktige medarbeidere i regionen og en tydelig strategi som er satt for perioden fremover, er jeg overbevist om at vi skal få til et positivt løft sammen. Å kunne bli med på laget og jobbe for økt verdiskaping, styrket kompetanse og ikke minst å få ta del i reisen mot en grønnere byggebransje, er motiverende. Jeg ser frem til en veldig spennende tid fremover, forteller Tjore.

Skanska ønsker å være den ledende, grønne prosjektutvikleren og entreprenøren, noe som gjør det naturlig å gå for prosjekter med høyt klima- og miljøfokus. Med en balansert portefølje, blir tiden fremover svært spennende for byggvirksomheten på Vestlandet.

Etter en periode utenfor selskapet har Tjore returnert og har nå tatt over for Jørgen Fjelstad som har vært konstituert som regiondirektør i påvente av en varig erstatter. Med ti års bakgrunn i Skanska, og med spennende kompetanse fra Obos og Peab, er Tor Arne Midtskogen, konserndirektør for Bygg i Skanska, sikker på at Tjore vil bli en viktig brikke for regionen, og byggvirksomheten i Skanska, i arbeidet med å vinne, finne og gjennomføre gode prosjekter som kommer:

- Jeg er stolt over ansettelsen og av å få Tjore med på laget. Hans bakgrunn i Skanska, samt motivasjon og iver til å drive regionen videre, har overbevist oss om at han vil kunne bidra til et positivt løft, avslutter Midtskogen.

Powered by Labrador CMS