15.000 M2 STILLAS: Ramirents største enkeltstående stillasprosjekt på ti år er planlagt på tegnebrettet ned til minste detalj sammen med totalentreprenør Veidekke. Fra venstre: Thomas Tangstad (Ramirent), Joachim Fåberg (Veidekke) og Jarle Jonny Pettersen (Ramirent).

Stort stillasprosjekt

15.000 m² stillas skal leveres til Veidekkes byggeprosjekt på Frysjaparken.

Publisert

Ramirents største enkeltstående stillasprosjekt på ti år er planlagt på tegnebrettet ned til minste detalj sammen med totalentreprenør Veidekke.

- Når første stillaspinne settes i jorda på Frysjaparken i september, er typiske utfordringer luket ut. Tegningene må følges nøye – det er ingen kunstnerisk frihet, sier Thomas Tangstad, Regionleder Oslo Stillas i Ramirent Norge.

Frysjaparken blir det nye bydelssenteret på Frysja ved Kjelsås i Oslo. I fire byggetrinn skal det til sammen bygges 1100 leiligheter, næringsareal i første etasje og parkeringskjeller over to etasjer. Produksjonsstart var i februar 2018, og Veidekke er i gang med byggetrinn tre som er det største trinnet de bygger på.

Ramirent skal i gang med stillasbyggingen i september når de store fasadene på byggetrinn 3 kommer opp.

- Frysja er et stort prosjekt og derfor er det viktig for oss å ha en solid og god samarbeidspartner som vi vet leverer. Ramirent er en stor aktør i markedet som har kapasitet til å ta store prosjekter. Vi jobber mye med koordinering og planlegging så alle fagene jobber rasjonelt. Det er nøkkelen for et bygg som dette, og det får vi til med Ramirent, sier anleggsleder i Veidekke, Joachim Fåberg.

Powered by Labrador CMS