Avtroppende daglig leder, Øyvind Sivertsen, ønsker ny daglig leder, Morten Andre Karlsen, velkommen.
Avtroppende daglig leder, Øyvind Sivertsen, ønsker ny daglig leder, Morten Andre Karlsen, velkommen.

Ny daglig leder i Ditech AS

Publisert Sist oppdatert

Øyvind Sivertsen har vært daglig leder i selskapet i elleve år og er en av de tre gründerne bak firmaet, Ditech AS, som ble etablert for 31 år siden. I en alder av 65 år trekker Sivertsen seg tilbake og skal i tiden fremover være selger samt teknisk rådgiver i bedriften.

Ny daglig leder er Morten Andre Karlsen som har erfaring fra salg og ledelse i elektro- og bilbransjen. Karlsen beskrives som en målrettet, engasjert og ung leder. Han inntar en viktig rolle i et firma som med flere nyansettelser er godt i gang med et generasjonsskifte.

Det veletablerte firmaet ønsker å utvikle seg på flere områder og 1. september lanseres en helt ny hjemmeside. Den nye siden har en bedre portal for bedriftens kunder, hvor de hele tiden skal prøve å imøtekomme brukernes ønsker for funksjoner. De har som mål å skulle levere en hjemmeside som over tid skal vokse og bli bransjeledende i Norge, innenfor Ditech AS' segment.

Ditech AS er en av Norges ledende bedrifter innen leveranser av ulike filter og filtreringsløsninger. Bedriften kan levere filter til det aller meste, men hovedsaklig til vei og anlegg, industri-, marine, oppdrettsnæringen og Offshore. Firmaet har 13 ansatte, med hovedkontor og lager på Linnestad Industriområdet i Tønsberg, og salgskontor på Ågotnes i Bergen. Ditech forventer å omsette for 40 millioner kroner i 2020.

Powered by Labrador CMS