SLUTTER: Gilberto Enkerlin har sagt opp sin stilling som daglig leder i Tom Wilhelmsen AS.

Daglig leder i Tom Wilhelmsen AS slutter

Det er samtidig omstruktureringer i TW Gruppen med datterselskaper, med fem nyansettelser.

Publisert Sist oppdatert

Gilberto Enkerlin har valgt å si opp sin stilling som daglig leder i Tom Wilhelmsen AS.

- Vi vil takke Gilberto Enkerlin for en lang og tro tjeneste som daglig leder i Tom Wilhelmsen AS. Han har vært ansatt i TW siden 2016 med et lite opphold. Men har dessverre valgt å si opp sin stilling med fratredelse 30. juni, skriver TW Gruppen i en nyhetsmelding.

- Eier i TW gruppen Tom Wilhelmsen og selskapet ønsker å takke for en veldig hyggelig tid sammen siden 2016. Gil har stått på tidlig som sent, og vil bli savnet av alle ansatte i TW og ikke minst av våre trofaste og lojale kunder. Vi ønsker han lykke til på sin vei og er helt sikker på at han lykkes med sine nye utfordringer, står det videre i meldingen.

Samtidig med meldingen om Gilberto Enkerlins oppsigelse, melder TW Gruppen om følgende ansettelser: 

TW Gruppen

  • TW Gruppen består av selskapene Tom Wilhelmsen AS, Massebalanse Norge AS og Massebalanse Oslo AS.
  • TW Gruppen kan motta rene og forurensede masser i Haraldrudveien 40 og transportere dem for kundene med nullutslipp-lastebiler til sitt vaskeanlegg for forurensende masser på Disenå.
  • Vaskede varer kan fraktes i retur direkte til kunde eller til konsernets massedepot i Oslo.
  • Robert Norbeck går inn som konsernleder i TW Gruppen. Han er utdannet ingeniør og kommer fra Feiring, han har tidligere hatt lederroller i Cowi, NRC og Skanska.
  • Vemund Helgesen har startet som CFO i TW Gruppen. Han kommer fra Econpartner og er utdannet siviløkonom.
  • Neemaeli Iversen har startet som salgs- og miljørådgiver i TW Gruppen. Neemaeli har en master i Økologi og naturforvaltning.
  • Jonathan Tyrihjell er ansatt som salgs- og logistikkoordinator I Tom Wilhelmsen AS, Han er nyutdannet innen bærekraftig logistikk og sirkulærøkonomi.
  • Trond Sørensen vil tiltre som daglig leder i Massebalanse Norge AS høsten 2023. Trond kommer fra Norsk Gjenvinning metall og har tidligere vært daglig leder i Franzefoss Gjennvinning AS.

- Med sin brede erfaring, vil Trond hjelpe oss videre i vår utvikling av vårt nye vaskeanlegg for forurensede masser på Disenå, og hjelpe oss i å bli den første totalleverandør som resirkulerer masser for gjenbruk, med bærekraft og nullutslipp-transport. Vi er veldig glade for at en kapasitet som Trond tror på vårt konsept og velger å jobbe med oss, sier konsernleder Robert Norbeck og eier Tom Wilhelmsen i en felles kommentar.

Powered by Labrador CMS