COMEBACK: Edmund Varhaug er tilbake hos KVX. Nå som produkt- og applikasjonsspesialist på tannsystemer og slitedeler til gravemaskiner og hjullastere.
COMEBACK: Edmund Varhaug er tilbake hos KVX. Nå som produkt- og applikasjonsspesialist på tannsystemer og slitedeler til gravemaskiner og hjullastere.

Edmund Varhaug tilbake hos KVX

Etter noen år hos Stangeland Maskin, er Edmund Varhaug (59) tilbake hos KVX.

Veteranen med over 40 års bransjeerfaring og med stor kompetanse på KVX-produktene, har begynt som produkt- og applikasjonsspesialist i KVX. Nå skal han hjelpe kundene med å finne riktige tenner og slitedeler, med best mulig ytelse og totaløkonomi, skriver KVX i en pressemelding.

En svært fornøyd adm. direktør Carsten Bo Andersen ønsker den erfarne og kunnskapsrike spesialisten velkommen tilbake hos selskapet Varhaug har jobbet for tidligere.

– Det er med stor glede jeg kan annonsere at Edmund Varhaug er tilbake hos KVX. Han har 40 års erfaring med bransjen vår, og utrolig stor kompetanse på KVX-produkter. Edmunds retur utgjør en betydelig styrking av vårt servicetilbud overfor kunder, sier Andersen.

Også Edmund Varhaug ser fram til å starte opp igjen hos KVX.

– En solid og god arbeidsgiver der vi får arbeide med fantastiske produkter, sier han.

Rundreise

Varhaug har tidligere arbeidet over ti år som selger i KVX. De siste to-tre årene har han jobbet i Stangeland Maskin med salg av brukte maskiner. Entreprenør Stangeland og KVX er de som har preget det meste av Varhaugs lange karriere i anleggsbransjen, en karriere som startet hos en annen storhet i bransjen: Brøyt.

Han begynte som læregutt i sveising i Brøyt i 1981, mens brødrene Kristian og Ingebret Søyland fremdeles var aktive eiere og ledere i selskapet. Der var han i et par før, før han begynte som maskinfører i Stangeland.

Det meste av sin tid i Stangeland var han leder for selskapets pukkverksavdeling. Der var han blant annet med på å teste en av de første generasjonene med tannsystemer og slitestål fra KVX.

- Enkelt og godt

– Vi skulle jo se hvor mye det tålte, så vi gjorde nok ting man ikke burde gjøre med skuffer og tenner. Vi sparte enormt med sveisekostnader på å gå over til KVX. Det var et utrolig enkelt og godt system til både gravemaskin og hjullaster, var konklusjonen etter lang tids testkjøring, sier han.

Fra Stangeland tok han steget over til Komatsu-importør Hesselberg Maskin, der han jobbet som maskinselger i syv år. Etter tiden som maskinselger, dro han til KVX der han i over to år var selger med ansvar for Norden.

Nesten før han er i gang, varsler Varhaug om nyheter fra KVX.

– Det kommer en del nye produkter nå framover. Det vil ta en del av tiden min, sier han.

Powered by Labrador CMS