PON-SJEF: Ole-Petter Holene (46) er ansatt som adm. direktør i Pon Equipment Norge.
PON-SJEF: Ole-Petter Holene (46) er ansatt som adm. direktør i Pon Equipment Norge.

Holene ansatt som Pon-sjef

Ole-Petter Holene (46) er ansatt som adm. direktør i Pon Equipment Norge.

Publisert Sist oppdatert

Holene har lang fartstid i Pon-systemet, og gikk inn som konstituert adm. direktør da Erik Sollerud sluttet i august 2022. Nå er det klart at Holene tar over som adm. direktør for Caterpillar-forhandleren på permanent basis.

Ole-Petter er godt kjent i Pon-organisasjonen og har bygd seg en lang og imponerende karriere fra den gangen han begynte i Pay & Brinck Maskin (tidligere navn på Pon) rett etter studiet i Master Mechanical Engineering, skriver Pon i en pressemelding.

Holene er gårdsgutt fra Rakkestad i Østfold. Han ble ansatt som prosjektingeniør i Pay&Brinck/Pon 2000, og har siden jobbet som sjef for teknisk avdeling, produktsjef, segmentsjef for «heavy and general construction». I 2007 gikk han over i stillingen som salgsdirektør for bygg og anlegg, og har siden 2014 hatt rollen som servicedirektør.

- Ole-Petter har under tiden opparbeidet en meget bred kompetanse, med sterk internasjonal salgserfaring og inngående kjennskap til Cat-produktene, det norske markedet, samt Pons egen salg- og serviceorganisasjon, skriver Pon videre.

I tillegg til å ha ansvaret for Pon Equipment, vil Holene også ha ansvar for Pon Rental og SITECH i Norge. Han vil rapportere til Marc de Groen (CEO i Pon Nederland). Pon Power (marine-delen av Pon i Norge) ledes av som Claus Høyer som tidligere.

Powered by Labrador CMS