STYRELEDER: 24. februar 2022 tok Ingvild Storås over som styreleder i Risa Gruppen. Hun er adm. direktør i CargoNet AS.

Ingvild Storås er ny styreleder i Risa Gruppen

Adm. direktør i CargoNet AS, Ingvild Storås, er ny styreleder i Risa Gruppen med datterselskap fra 24. februar 2022.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Storås som har vært medlem i styret i fire år overtar etter Petter Eiken. Eiken går av som styreleder etter nærmere fem år, der Risa konsernet har vært igjennom en tøff periode. Eiken vil fortsette å bidra inn i Risa Gruppen med strategi og fremtidstanker for gruppen.

- Etter en turbulent periode har Risa Gruppen nå et godt fundament for videre satsing fremover. Risa Gruppen ønsker å ta en sentral posisjon i et voksende marked, og være en god og fremtidsrettet leverandør for kundene. Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med både administrasjonen og øvrig styre i tiden fremover, sier Storås i en pressemelding fra Risa Gruppen.

Risa Gruppen har fokus på miljø og bærekraft, og har sammen med Styreskolen i Stavanger Næringsforening rekruttert inn Guro Skjæveland som nytt styremedlem. Skjæveland vil bidra som en helt ny profil i styret og jobber til daglig i Nysnø.

- I styresammenheng er det viktig å la ungdommen få taletid og ha påvirkningskraft for retningen Risa Gruppen skal ta i fremtiden, sier daglig leder Bjørn Risa.

Han legger og til at han er svært fornøyd med å løfte kvinneandelen til 50% i styret for Risa Gruppen.

Powered by Labrador CMS