NY EUROPA-SJEF: Chris Jeong tok 1. juli over som adm. direktør i Doosan Infracore Europe.
NY EUROPA-SJEF: Chris Jeong tok 1. juli over som adm. direktør i Doosan Infracore Europe.

Ny Doosan-toppsjef i Europa

Chris Jeong er ansatt som ny toppsjef for Doosan Infracore Europe.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Jeong tok 1. juli over ansvaret for den koreanske maskinprodusenten i Europa. Han tar over etter Charlie Park som har hatt stillingen fra 2017 til 2021, og som nå er tilbake for å jobbe for konsernet hjemme i Sør-Korea.

Jeong begynte i Doosan i 2006, da som Senior Corporate Strategy Manager. Han har MBA-utdannelse fra Carnegie Mellon University i USA. Han har i sin fartstid i Doosan hatt en rekke fremtreende roller, og denne jobben føyer seg inn i rekken av disse. Han har også tidligere vært tilknyttet den europeiske avdelingen, mellom 2009 og 2013.

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Vi har et kompetent team her som jeg gleder meg til å bygge videre på. Dette innebærer oppgradering av produktene med Steg V-motorteknologi, kontinuerlig utvikling av maskinene og fortsatt ha godt samarbeid med forhandlerne og kundene, sier den nye toppsjefen.

I Norge har Rosendal Maskin AS agenturet på anleggsmaskinene fra Doosan, mens IRM Norge AS har agenturet på Doosans kompressorer, generatorer og lysmaster.

Powered by Labrador CMS