Geolog Sigmund Brekke Langelid er ny faglig ansvarlig og leder for feltoperasjoner i Cautus Geo.

Ny leder for feltarbeid

Geolog Sigmund Brekke Langelid går inn i ny lederrolle i Cautus Geo.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Brekke Langelid har bred felterfaring og har jobbet i Cautus Geo siden 2015. Han er sentral i en rekke feltoppdrag både i Norge og utlandet. Nå blir han leder for alt feltarbeid i selskapet.

- Vi er veldig glade for at Sigmund takket ja til utfordringen. Han har alle egenskapene vi ønsker for stillingen, sier Atle Gerhardsen som grunnla Cautus Geo sammen med Lars Krangnes i 2009.

- Sigmund er en viktig del av selskapets DNA. Nå får han utvidet ansvar for å organisere og drive selskapets feltarbeid, sier daglig leder Odd Sverre Østlie.

Leder i felt

Som leder for feltoperasjoner, eller DFO – Director of Field Operations – blir Brekke Langelid selskapets faglige ansvarlige og driftsoperative leder med alt som hører med fra organisering av feltarbeid til kvalitetssikring, veiledning og kundeoppfølging.

- En mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg har vært med på mye spennende i selskapet de siste sju årene og har sammen med mange dyktige kolleger formet dagens Cautus Geo. Innovasjon, fagkunnskap og allsidighet gjør oss unike innenfor vårt område. Samtidig er vi kjent for å gjennomføre store og viktige oppdrag innenfor miljø og sikkerhet og har store ambisjoner om vekst i Norge og internasjonalt, sier Brekke Langelid.

Skal vokse

Cautus Geo fikk PE-fondet Equip på eiersiden fra 2021. Ny toppsjef fra 1. januar i år er Odd Sverre Østlie. Atle Gerhardsen er fortsatt en av eierne og er gått over i rollen som operativ leder – COO (Chief operating officer og selskapets NK). Selskapets uttalte målsetting er en tidobling. I fjor omsatte selskapet for 50 millioner kroner. Det har i alle år gått med overskudd.

- Vi skal fortsatt være ledende innenfor teknologiutvikling, ha solid gjennomføringsevne og sette nye standarder innenfor overvåking av miljø og klima, bygg og anlegg, samferdsel og konstruksjoner. En avgjørende del av det å levere innovativt og solid faglig arbeid i vår bransje handler om kvalitet, gjennomføring og utførelse i felt, hvor min rolle blir viktig. Kort sagt: Vi skal være gjenkjennelig og til å stole på sier Brekke Langelid.

Powered by Labrador CMS