I 2021 er Transportmessa tilbake på stedet der de besøkende og utstillerne har likt seg best, på den intime «stripa» ved siden av østre rullebane på flyplassen på Gardermoen.

Ny utgave av Transportmessa

Og den skal holdes på Gardermoen, tradisjonen tro på dragrace-stripa.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Det blir ny nasjonal utgave av Transportmessa på Gardermoen 2. til 4. september 2021. Det er mange nå som ser frem til «messa vår på Gardermoen» for tiden, spesielt utstillere har under høsten etterspurt en ny utgave av Gardermoen, sier Transportmessa-arrangør Bjørn Magnussen.

Han fremhever at det er et folkelig messekonsept med følgende «grunnpilarer»:

1. Bransjen skal oppleve dette som sitt eget messekonsept.
2. Fremme og videreutvikle det viktige transportmiljøet.
3. Riktige utstillere til riktige publikummere er viktigere enn antall.
4. Forene tilbydere og brukere av transportmateriell.
5. Deltakerkostnader som avspeiler bransjens små marginer.
6. Nei-takk til utstillere som ikke gagner et forventet publikum.

- Kun 75 kroner kvadratmeteren belastes utstillerne med, for vi vet godt at bransjens marginer er små. Fra aller første dag har vi oppfordret samtlige ansatte hos utstillerne til å ikke ta ut noen ekstra lønn. Kun se deltakelsen som en investering i sin egen bedrift. Ikke minst viktigheten av å møte nye kunder, sier Magnussen.

Messeområdet er ifølge messesjefen oppgradert for flere millioner kroner, og på 2021-utgaven av Transportmessa skal det være tre serveringssteder langs publikumsgata.

Minst like viktig som messestripa, er convoi-kjøring til Øynebråten-grustaket et par steinkast unna utstillingen, og den påfølgende Trailer-campen der i helgen.

Det eneste forbeholdet som må tas, er at covid-19-smitten er så lav i samfunnet at det er mulig å arrangere samlinger med mange mennesker.

- Uansett; herjer viruset, tilbakebetales hver eneste investerte kvadratmeter standplass. Selvfølgelig må det være slik, sier Magnussen.

Powered by Labrador CMS