Nye Kangoo 5-seter, Kangoo varebil, Express varebil og Express 5-seter.

Nye varebiler fra Renault

For å imøtekomme nye kundebehov, avduker nå Renault nye Kangoo varebil, nye Kangoo 5-seter og den helt nye Express varebil. De nye bilene vil ha lanseringsstart i Europa fra våren 2021.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Disse nye komplementære modellene skal fylle de ulike behovene til fagpersoner og privatpersoner.

Det er solgt over fire millioner Kangoo-er siden 1997. Renault introduserer nå «Easy Side Access» på nye Kangoo varebil for å lette sidelasting. Nye Kangoo varebil og Kangoo 5-seter vil også begge bli tilbudt i en elektrisk versjon.

Nye Kangoo varebil

Nye Kangoo varebil er hovedsakelig rettet mot «flåte-kunder»; bedrifter som har en større bilportefølje, SMB og ulike håndverks-/service-bedrifter, på jakt etter et skreddersydd kjøretøy for profesjonelle, utstyrt med den nyeste teknologien.

Easy side access er praktisk der det er plassbegrensning for inn/utlasting og ikke minst når man har behov for å ha med seg lengre/ større gjenstander.

Ved å «fjerne» b-stolpen tilbyr nye Kangoo varebil markedets bredeste tilgang med hele 1.416 mm (dobbelt så stor som dagens versjon).

Easy inside gallery, det innvendige «takstativet», gjør at lange gjenstander kan transporteres høyt og dermed frigjøre gulvplass.

Nye Kangoo varebil.

Fronten på nye Kangoo er fullstendig redesignet, med en kromlinje mellom grillen og frontfanger. Det splitter nye interiøret tilbyr et horisontalt dashbord med mange lagringsplasser. De nye, redesignede setene skal gi mer komfort og holdbarhet enn setene i forgjengeren.

Nye Kangoo varebil har Renault Easy Link multimediasystem og nye kjøreassistentsystemer, inkludert «Permanent Rear View», digitalt innvendig speil. Det nylig godkjente systemet skal gi utmerket sikt bakover. Andre nye funksjoner inkluderer «Trailer swing assist», «brake stability control» og AEBS/ Advanced Emergency Active Braking.

Nye Kangoo varebil vil være tilgjengelig i to lengder og tilbys med manuell og automatisk girkasse, i diesel-, bensin- og senere i en elektrisk versjon (uavklart hvilke versjoner som tas til Norge). Lasterommet er fra 3,3 til 3,9 m³ i standardversjonen og fra 4,2 til 4,9 m³ i den lange versjonen.

Nye Kangoo 5-seter

Redesignet utseende, mer komfort, mer utstyr og nye kjøreassistentsystemer. Det er imidlertid uavklart om denne tas til Norge.

Både nye Kangoo varebil og nye Kangoo 5-seter blir produsert på Renault- fabrikken i Maubeuge, Frankrike.

Nye Express varebil

Nye Express varebil er utstyrt med forsterkede seter og det interiøret er designet for å gi et tydelig inntrykk både av kvalitet og komfort.

Lastevolumet er fra 3,3 til 3,7 m³. Det er uavklart hvilke versjoner som tas til Norge.

Nye Express varebil har Renault Easy Link multimediasystem og er utstyrt med blant annet ryggeassistent, blindsonevarsling, parkeringshjelp og vidvinkelspeil.

Nye Express varebil blir produsert på Renault-fabrikken i Tanger, Marokko.

Nye Express vil også lanseres med 5-seter, tiltenkt for salg utenfor Europa.

Powered by Labrador CMS