Adm. direktør Espen Ranvik og Head of Fleet & Asset Tracking Per W. Simonsen i GSGroup.
Adm. direktør Espen Ranvik og Head of Fleet & Asset Tracking Per W. Simonsen i GSGroup.

GSGroup styrker seg i Skandinavia

Teknologiselskapet samler fleet- og asset ressursene i en ny Skandinavisk enhet.– Vi ser i økende grad at våre større kunder jobber på tvers av Skandinavia. Endringen gjør at vi også må rigge oss for å betjene dem bedre der de er, sier Per W. Simonsen Head of Fleet & Asset Tracking i GSGroup.

GSGroup har i 30 år levert løsninger for å effektivisere og digitalisere arbeidshverdagen til tusenvis av mennesker. Nå slår de sammen den norske, svenske og danske enheten til en samlet Skandinavisk operasjonell enhet.

– Vi lanserer forbedrede tjenester i transportsegmentet om dagen. Nå samler vi også transportressursene i vår skandinaviske enhet. Ambisjonen er å bli en enda viktigere partner til disse kunder i tiden framover, sier Simonsen

Samtidig som den Skandinaviske enheten trer i kraft, integreres også hardwareselskapet Flextrack i Fleet & Asset Tracking-divisjonen.

– Med full kontroll på hele verdikjeden kan vi nå sørge for at kundene får levert data med den hardware som best understøtter deres behov. Alt i alt innebærer endringene en styrkning av vårt tilbud og hvordan vi møter og supporterer våre kunder, avslutter Simonsen.

Powered by Labrador CMS