POLITIBIL: Fra venstre: Luc Martin (anskaffelsesleder Politiets fellestjenester), Arild Saastad (adm. direktør i Handicare AS), Vidar Andersen (salgssjef Special Vehicle Handicare), Lars Henrik Junker (Fleet Sales Manager Ford Motor Norge) og Nils Erik Skulstad (seksjonsleder transportmidler Politiets fellestjenester). Foto: Handicare

Handicare fikk avtale med Politiet

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Handicare er ny leverandør av ressurskjøretøy til Politiet, og skal levere og tilpasse biler til det norske Politiet sitt behov. Avtalen gjelder alle Politidistrikter, og den har varighet på 4 år med mulighet for forlengelse på 2+1 år.

Kjøretøyet skal brukes i alle Politidistrikter hele året, og god fremkommelighet og god bakkeklaring er viktig. Ut fra kriteriene fra Politiet, har Handicare gitt tilbud på en Ford Explorer Plug in Hybrid med en 3,0 liter bensinmotor. Bilen leverer en kombinert hybridkraft på 457 hk, og har lavt drivstofforbruk og CO2-utslipp (71 g/km). Bilen er utstyrt med automatgir, lysvarsling og styringssystemer fra svenske Standby som Handicare representerer i Norge, skriver selskapet i en pressemelding. Det er første gangen Politiet får en ladbar hybrid som kjøretøy i deres tjeneste.

Powered by Labrador CMS