Gjennom dette oppkjøpet, vil Børstads Transport nesten doble dagens slamsugings-kapasitet, og driften av det nye selskapet vil bli lagt under slamavdelingen i Børstads Transport.
Gjennom dette oppkjøpet, vil Børstads Transport nesten doble dagens slamsugings-kapasitet, og driften av det nye selskapet vil bli lagt under slamavdelingen i Børstads Transport.

Kjøper selskap

Nær dobler kapasiteten.

Publisert Sist oppdatert

Børstads Transport i Stjørdal styrker seg betydelig innenfor slamsuging ved at selskapet kjøper Stjørdals-bedriften Norsk Voav Teknikk AS.

Selskapet, som ble etablert av Ragnar Halle i 1973, fortsetter som datterselskap til Børstads Transport.

- Vi har lenge sett på muligheten for å styrke oss innenfor dette segmentet og når sjansen bød seg tror vi dette er en god løsning for begge parter, sier daglig leder i Børstads Transport, Sverre Myrvold.

Han understreker at selskapet får med seg fire slambiler og en avansert kamerabil for inspeksjon og spyling av rør/avløp. Bilene er også utstyrte for rengjøring/spyling av tunneler og utearealer.

- Det viktigste er at det i selskapet er fire dyktige medarbeidere som vil styrke vår kompetanse innenfor segmentet vann- og avløp, sier Sverre Myrvold.

Fordobler kapasiteten

Gjennom dette oppkjøpet, vil Børstads Transport nesten doble dagens kapasitet, og driften av det nye selskapet vil bli lagt under slamavdelingen i Børstads Transport.

Børstads Transport har i dag et marked innenfor slamsuging i hele Midt-Norge, Møre og Romsdal og Helgeland.

- Gjennom dette oppkjøpet vil vi styrke oss som en viktig leverandør av slamsugetjenester i hele Midt-Norge, sier Sverre Myrvold.

En betydelig aktør

Børstads Transport omsatte i fjor for 240 millioner kroner og selskapet sysselsetter 135 ansatte før oppkjøpet av Norsk Voav Teknikk. Selskapet er en betydelig aktør i transportbransjen i Midt-Norge med en bilpark på til sammen 85 biler, hvorav en stor del av bilparken er knyttet til en langsiktig kontrakt med Felleskjøpet.

I tillegg er selskapet en betydelig aktør i gjenvinnings- og miljøbransjen med kunder fra Nordland til Sunnmøre.

Powered by Labrador CMS