Transport og Logistikk vender tilbake til gamle trakter igjen i 2024, på The Qube på Gardermoen. Her fra åpningssesjonen på konferansen i 2022.

Spinner en "rød tråd" til Transport og Logistikk 2024

Forberedelsene til årets største bransjemønstring, Transport og Logistikk 2024, er godt underveis under ledelse av den nye prosjektlederen Kjersti Hagen Shetelig.

Publisert Sist oppdatert
Kjersti Hagen Shetelig, daglig leder for konferansen "Transport og Logistikk".

Vi har tatt en prat med konferansens nye daglige leder for å få en løypemelding et drøyt halvår før konferansen åpner dørene 21. oktober.

Med en rikholdig bakgrunn fra event- og markedsføringsbransjen, tar hun nå fatt på oppgaven med å bringe årets konferanse til nye høyder, samtidig som hun bevarer de velkjente elementene som har gjort arrangementet til en suksess år etter år, og sementert konferansen som årets største årlige logistikkonferanse i Norden. 

40-åringen er bosatt på Kolbotn sammen med familien, og tiltrådte NHO Logistikk og Transport i februar i nyopprettet stilling som daglig leder for konferansen. Et grep som indikerer at NHO Logistikk og Transport ønsker å ta et enda fastere grep om en konferanse. Hun kommer sist fra en rolle som prosjektleder i eventbyrået Macsimum. Der har hun stått i spissen for store IT-konferanser som NDC, og har vært en viktig bidragsyter for JavaZone.  

Hennes erfaring strekker seg også tilbake til arrangementer i DNB, og markedsføring hos anerkjente selskaper som Siemens og Pfizer. Med et diplom i Event Management, en bachelorgrad i Business og en master i Strategisk Markedsføring, er Shetelig godt rustet for oppgaven som ligger foran henne. 

- Vil gi konferansen en "rød tråd"

Transport og Logistikk 2024

Hva: Nordens største årlige logistikkonferanse

Når: 21. og 22. oktober 2024

Hvor: The Qube, Gardermoen

Arrangører: NHO Logistikk og Transport og Norske Havner

Hun uttrykker stor respekt for det solide arbeidet som har blitt gjort med konferansen tidligere, og ser for seg en kontinuitet i formatet som har blitt holdt på Gardermoen. 

- Selv om vi ønsker å bevare mye av det som har vært vellykket, ser vi også etter muligheter for fornyelse og forbedring. Et viktig fokus er å utvikle en klar og gjennomgående 'rød tråd' for arrangementet, som resonnerer med deltakerne, forklarer Shetelig.

Arbeidet med å styrke konferansens profil, inkludert en ny logo og grafiske elementer, er også i gang. Hun legger også vekt på å skape merverdi for utstillerne, og utforsker nye måter for sponsorer å engasjere seg på, uten nødvendigvis å måtte bemanne en stand. 

Program og temaer 

Med planer om å øke interaksjon og teknologibruk, vil årets konferanse bestå av et hovedtema dag én, og tre sesjoner med distinkte temaer dag to, forteller hun. 

Samferdselsministeren har bekreftet sin deltakelse ved åpningen, og vil også i år dele ut prisen til "årets unge talent" i logistikkbransjen. 

Programmet vil, i tråd med tradisjonen, være klart den første virkedagen etter 17. mai. Dette blir i år 21. mai.

- Vi lover å bringe inn nye perspektiver, inspirert av andre bransjer og tilbakemeldinger fra tidligere konferansedeltagere, forteller Shetelig.

Tilbake til Gardermoen 

Fjorårets konferanse ble arrangert på Lillestrøm, og var en kombinert messe og konferanse. I år er det tilbake til "normalen", på The Qube på Gardermoen. 

- Dette valget speiler vårt ønske om å opprettholde kontinuitet og sikre god tilgjengelighet for deltakere fra hele landet, understreker Shetelig.

Hun legger til at ytterligere detaljer og oppdateringer om konferansen vil bli fortløpende publisert på konferansens nye nettsider, som er under bearbeiding. 

Det tegner dermed godt for at Transport og Logistikk 2024 fortsetter å være et nøkkelarrangement for alle i logistikk- og transportsektoren, hvor tradisjon møter innovasjon. 

Powered by Labrador CMS