Bilder fra tidligere arrangement hos Fredheim Maskin AS. I år skal dette bli enda bedre enn tidligere loves det. Alle

- Største samling i Skandinavia

Importør Fredheim Maskin AS i Spydeberg, Østfold, viser mobile knuse-, sikte- og opplagsmaskiner med en samlet vekt 1350 tonn på et demoområde og ved selskapets lokaler.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

For sjuende gang avholder Fredheim Maskin 20.-22. oktober 2016 «åpent hus» med «Oktoberdager» der det blir demonstrasjon av maskiner og utstyr i et nærliggende pukkverk. I år er arrangementet større enn noen gang tidligere.

Keestrack, Sandvik, Telestack og Neuenhauser vil bli vist; til sammen 40 maskiner med total vekt 1.350 tonn stilles ut på demoområdet og ved selskapets lokaler.

- Vi lover at dette blir største og bredeste samling av mobile knuse- og  sikteverk og opplagsmaskiner noen gang vist på Skandinavisk jord. Det vil være «gule» priser på mange av maskinene. Dette vil bli det råeste showet noensinne, lover Per Olav Fredheim.

Med seg på laget har Fredheim Maskin også Volvo Maskin som skal vise lastemaskiner og Sandvik som skal vise borerigg og Rammer-hammere.

Dette skal vises

Fredheim har sendt ut en oversikt over noe av det som kan sett på «Oktoberdager».

Keestrack:

B4 Apollo 1100x700 er Keestracks første helelektriske grovknuser med plugg-in/plugg-ut. Denne maskinen mater inn til H4 konknuser med tredeck-sikt og retur for tre fraksjoner og retur, evt. fire utgående fraksjoner.

For å splitte 0-8mm fraksjon vises K3 Combo «splitt» for å produsere 0-2, 2-5 og 5-8 mm. Til opplag benyttes S5 Stacker 23 meter som gir 10 meters opplagshøyde.

Alle fire maskinene vil stå i produksjon med energi kun fra én dieselmotor, noe som skal gi betydelig drivstoff- og service-besparelse.

Det vil også bli vist sorteringsverk med direkte innmating og innlastingstransportør.

Keestrack viser også K8 Giant sorteringsverk med 12 kvadratmeter sikt og vekt 45 tonn.

Totalt skal 26 Keestrack vil bli vist under dagene.

Sandvik:

Det vises tretrinns knusing med grovknuser, spindel og konknuser. Sandvik og Fredheim Maskin, er overbevist om at knusing i tre trinn gir økt kapasitet og bedre knuseøkonomi.

Det blir vist to grovknusere, to spindelknusere og en konknuser. Største trekkplaster vil være US440 spindel med kapasitet 200-500 tonn og inntak opptil 450 mm.

Telestack:

Modellene LF520R, HF521R, og TC624R vises. Alle maskinene har radiell funksjon på fjernkontroll for størst mulig opplag kun via ett enkelt trykk på fjernkontrollen.

Disse maskinene er egnet for lasting av båt, tog, opplag av masser i telt, bygninger, hauger med mer.

Neuenhauser:

Stjernesikt for kompost, bark, flis, avfall og jord som gir en «rå kapasitet» innen disse massene.

Powered by Labrador CMS