Nytt HK-feste S60.
Nytt HK-feste S60.

Rototilt lanserer nytt HK-feste

HK-feste med Securelock låsesystem fra Rototilt.

Publisert Sist oppdatert

- Vi har lenge visst hvordan et bra HK-feste bør se ut i kombinasjon med tiltrotator og redskap, men det ble ekstra interessant når vi så muligheten til å kombinere det med vårt låsesystem, Securelock, sier Sven-Roger Ekström, produktsjef i Rototilt Group AB i en pressemelding.

Med det nye festet fra Rototilt skal risikoen for pendlende eller mistet redskap fjernes ved hjelp av sikkerhetslåsen som er innebygget i HK-festet.

- Ingen lenke er sterkere enn det svakeste leddet. Med vårt maskinfeste kan vi tilby entreprenøren en optimal helhet med HK-feste, tiltrotator, styresystem og redskap. Alle deler tåler tøffe tak og både hver for seg og sammen, sier Ekström.

Hver gravemaskin har sin egen optimale gravegeometri. Da er det, ifølge Rototilt, viktig å ha et tilpasset maskinfeste som er dimensjonert for maskinen.

- Vi har bokstavlig talt analysert istykker forskjellige HK-fester som er på markedet for å finne en sterk konstruksjon. Det handler om sikkerhet, gjennomtenkt gravegeometri og livslengde, sier Ekström i meldingen

Til og begynne med lanseres HK-fester for S60 og S70. De er tilgjengelige både med og uten Securelock-løsningen etter behov.