Dr. Bernard Krone i Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH (t.v.) og Bernd Brüggen i Brüggen Fahrzeugwerk & Service GmbH er enige om å fusjonere virksomhetene til Krone Commercial Vehicle Group.

Krone blir enda større

To store påbyggere er enige om å danne et enda større selskap.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det er enighet mellom de to store tyske påbyggprodusentene Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH and Brüggen Fahrzeugwerk & Service GmbH om å fusjonere til det nye selskapet Krone Commercial Vehicle Group.

Også Krones datterselskaper som Gigant Axles, Krone Used og tilhengerfabrikken i Tyrkia, samt diverse salgs- og distribusjonsselskap, skal omfattes av fusjonen, som er av en slik størrelse at sammenslåingen må godkjennes av konkurransemyndighetene. Det er imidlertid ikke ventet at dette skal skape noen problemer.

Samarbeid i 30 år

De to selskapene har hatt et nært samarbeid i mer enn 30 år. Brüggens fabrikker i Herzlake og Lüntheen har produsert vekselplansystemer for Krone, samt hengertypene Krone Cool Liner og Dry Liner gjennom mange år.

Bernd Brüggen, eier av Brüggen Group, uttaler følgende:

- For mer enn 30 år siden ble Dr. Bernhard Krone og jeg ble enige om et tett partnerskap. Han ga meg sitt ord og det har vært basisen for vår felles vekst og suksess. Ettersom det ikke er noen i familien som vil ta over driften, er en fusjon med Krone en naturlig utvikling.

Ingen forskjell for ansatte

Sammensmeltingen av de to selskapene innebærer at alle fabrikkene i nye Krone Commercial Vehicle Group vil få den samme produktarkitektur, produksjonsprosesser, organisasjonsstruktur og IT-systemer.

Det blir også understreket at fusjonen ikke vil få noen praktisk betydning for de ansatte på noen av produksjonsstedene.

Krone er her i landet representert av Vogn-Service AS i Sellebakk.

Powered by Labrador CMS