Kjell Arild Grønås hos Qmatec Group forsegler avtalen med Martin Friedl hos Sandvik.

Sandvik skal selge Qmatec

Vinje-bedriften Qmatec Drilling har inngått distribusjonsavtale med Sandvik Mining og Construction i Sverige og etter hvert Storbritannia.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

«Det er idag avtalt at Sandvik Construction etablerer seg som distributør og serviceledd i Sverige for Qmatec Rig Solutions (tidligere kjent som Nemek) fra Qmatec Drilling. Samarbeidet vil snarlig utvides til også å gjelde UK», skriver Qmatec i en pressemelding.

Sandvik Construction får dermed et betydelig utvalg av senkborerigger i sitt program, både for vann og energiboring, og også til fundamentering og forankring.

Samarbeidet omtales som et viktig ledd i at norske Qmatec Drilling skal få internasjonal vekst. Dette vil naturligvis bidra til at Qmatecs borerigger styrker posisjonen utenfor Norge.

Qmatec Drilling overtok produksjonen av Nemek borerigger i 2007, og har etter dette hatt kontinuerlig utvikling av produkter og produksjon. Boreriggerne fremstår i dag som et velutviklet kvalitetsprodukt. Qmatec-riggene produseres ved fabrikken i Vinje i Telemark.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS