Fredheim Maskin tar over Sandvik-produkter

Fredheim Maskin får Sandviks mobile knuse- og sikteverk inn i porteføljen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Når Fredheim Maskin inviterer til åpen dag ved hovedanlegget i Spydeberg 22.-24. oktober vil Sandvik-maskiner stå sammen med Keestrack-maskinene. Fredheim skal fortsette satsingen på Keestrack, men vil i tillegg få Sandvik-maskiner på hjul og belter.

- Vi vil fortsette som før med Keestrack knuse- og sikteverk fra 17-60 tonn, og satse tungt på Sandviks 50-130 tonns maskiner, sier Per Olav Fredheim i en pressemelding.

Alt på plass til Knusedager

Det er med andre ord HD og XHD «Heavy Range» fra Sandvik som Fredheim i fremste rekke vil ha fokus på, og selskapet ser på dette som god og riktig utvidelse av det allerede kjente Keestrack-programmet av knuse- og sikteverk.

- Spesielt vil fokuset være på kjefteknuser UJ440, også tidligere kjent som «1208» og de større UJ540, UJ640 og UH421(«Roadmaster»), samt øvrig kon- og spindelserie og dobbelsiktene til Sandvik, skriver Fredheim.

Når selskapet arrangerer «Knusedager» i Spydeberg 22.-24. oktober, vil selskapet sette sammen kombinasjonen Sandvik grovknuser og spindel. På arrangementet vil det være produkter fra Sandvik (knuse- og sikteverk), Keestrack (knuse- og sikteverk), Telestack (opplag og lastesystem) og Neuenhauser (stjernesikt).

Rekrutterer Sandvik-folk?

Nå starter rekrutteringen av ansatte. Per Olav Fredheim sier behovet trolig vil være mellom 5 og 10 ansatte til Sandvik Mobile-produktene. Fredheim Maskin vil i dialog med Sandvik i Norge se på muligheten for å rekruttere noen fra Sandvik-organisasjonen, men også fabrikken i Irland vil involveres i dette arbeidet. Fredheim Maskin vil i tillegg gå aktivt ut på egenhånd for å finne mer personell. I tillegg skal Spydeberg-bedriften bruke tre til fem måneder på å bygge opp ekstra delelager for Sandvik-maskinene, samt få support og serviceapparat på plass.

- Fredheim Maskin AS vil jobbe steinhardt fremover for å betjene nye og eksiterende Sandvik-kunder i det mobile segmentet, sier Fredheim.

- Fredheim Maskin AS vil nå tilby utstyr fra «øverste hylle» i alle segment innen grovknusing, finknusing, gjenvinning-knusing og opplag/lastesystem, sier Fredheim.

Powered by Labrador CMS