Nye pumper for tøffe forhold

Atlas Copcos avdeling for portabel energi utvider nå produktsortimentet for dieseldrevne portable pumper.

Publisert Sist oppdatert

Enhetene er på 4", 6" og 8" med de tilsvarende produktnavnene PAS 4, PAS 6 og PAS 8.

Atlas Copco tilbyr allerede elektriske, pneumatiske og hydrauliske nedsenkbare pumper. De dieseldrevne pumpene utvider Atlas Copcos produktsortiment for utpumping av vann i krevende miljøer samt på steder der strøm ikke er tilgjengelig. PAS-sortimentet av selvsugende pumper er godt egnet for utpumping av vann som inneholder slitende partikler. Bruksområdene omfatter utpumping på byggeplasser og gruver, ved oversvømmelser samt ved forbipumping under ombygging eller reparasjon av avløpsledninger for industrier og kommuner.

Pumper partikler på 76 mm

- Våre kunder jobber under krevende forhold. For å få jobben gjort er de avhengige av rask og pålitelig utpumping, forteller Per Rehn, forretningsutvikler for pumper i Atlas Copcos avdeling for portabel energi.

 - PAS-pumpene kombinerer høy ytelse med minimale driftskostnader. For utleieselskaper og entreprenører som driver med utpumping, er dette svært viktig ettersom det gir mulighet for raskere avkastning på investeringene.

PAS 4, PAS 6 og PAS 8 har en driftsstrømning på 50-600 kubikkmeter per time med en maks. trykkhøyde på opptil 37 meter. Partikler på opptil 76 mm kan passere gjennom pumpen. Pumpene er selvsugende med en oljefri vakuumpumpe som automatisk primer pumpen. Pumpene har Kubota-motor som drivkilde.

Flyttes med gaffeltruck

Pumpene er konstruert for å kunne flyttes med  truckgafler og løfteøyne.

Det er Atlas Copco Construction Technique Scandinavia er ansvarlig for salg og service av Atlas Copcos konstruksjon- og demoleringsutstyr, transportable kompressorer, pumper og generatorer, lystårn samt asfalt- og komprimeringsutstyr i Skandinavia.