Istrail-selgerne Frode Dalseng (sittende) og Ingve Raad (stående bak) tar imot første kunden innom det nye Istrail-kontoret i Hamar, Roar Lunde i Maskinanlegg AS.
Istrail-selgerne Frode Dalseng (sittende) og Ingve Raad (stående bak) tar imot første kunden innom det nye Istrail-kontoret i Hamar, Roar Lunde i Maskinanlegg AS.

Istrail med kontor i Hamar

Tirsdag 19. august tok Istrail AS i bruk sitt nye avdelingskontor i Hamar Næringspark. AT.no var blant de aller første på besøk.

Publisert Sist oppdatert

Istrail styrket for noen tid siden selgerkorpset ved å ansette Frode Dalseng fra Nes i nabokommunen Ringsaker. Frem til nå har han operert fra hjemmekontor. På åpningsdagen var også en annen og mangeårig Istrail-selger på plass, Ingve Raad. Han vil fra tid til annen være å finne på kontoret i Hamar Næringspark på Trehørningen, et område alle transportører i Innlandet kjenner godt. - Som selgere er vi mye på farten for å treffe kunder begge to, men når vi er to til å dele på det, vil vi gjerne fortelle kundene at en av oss alltid vil være å finne på kontoret her på torsdager og fredager, sier han. Raad bor på Jessheim og bruker også en del av sin tid på Istrail-avdelingen i Sandefjord..

Lang erfaring

Fra lastebileierhold har vi fått høre at man er glad for å ha fått Frode Dalseng som Istrail-selger i Innlandet. Selv om han er relativt fersk som påbygg- og tilhengerselger, har han mange år bak seg som lastebileier og kjenner godt kundenes behov.

Første kunde innom

Samtidig som AT.no ankom det nye Istrail-kontoret, dukket også den første kunden opp, Roar Lunde i Maskinanlegg AS. Selskapet er på jakt etter en brønnhenger til maskintransport.