Kranposering for kameraet i Bergen.
Kranposering for kameraet i Bergen.

Kran-fleksing på langt og høyt nivå

Når entusiastiske kranfolk møtes teller lengden i aller høyeste grad.

Publisert

Bilene på bildene tilhører Svanevik Transport & Utleie AS (2 stk.), og Padøy Transport AS (i midten).

Bilen til venstre på bildet, en 2015 Volvo FH 500 med Effer 685-kran, kjøres av Mike Smilden. Bilen i midten, en 2013 Scania R560 kombibil med Effer 685 kran, kjøres av Aleksander Øie og bilen til høyre, en 2019 Volvo FH 540, med Effer 685 kran, kjøres av Andreas Unneland.

Anledning for den tøffe oppstillingen, var at Andreas hadde fått overlevert bilen sin samme dag bildene ble tatt, fredag 31. mai.

- Han og jeg var ute på lageret vårt der vi parkerer for å se litt på den og kjøre den litt etter arbeidstid, da han tidligere har kjørt en litt mindre 395 kran. Så vi hadde kjøpt litt pizza og brus for å kose oss med nye bilen, sier Mike Smilden til AT.no.

Når kranfolk treffes, er det ikke helt uvanlig at kranene står til værs. Lengden teller i aller høyeste grad.
Når kranfolk treffes, er det ikke helt uvanlig at kranene står til værs. Lengden teller i aller høyeste grad.

Aleksander fra Padøy Transport bor i nærheten og låner plass på Svaneviks område i Loddefjord, Bergen kommune, til å parkere bilen sin.

- Så når han kom for å parkere etter jobb ble det jo litt preiking som det ofte blir. Andreas var blant annet veldig kry av at nye bilen hans ble lavere når den senkes på luften enn Aleksander sin er, han har mobbet oss i «bladfjørmafiaen» for det lenge, smiler Mike.

I anledning «minitreffet» på tomta dro Mike frem speilrefleks-kameraet og gutta stilte opp kranene for noen tøffe bilder.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS