SPESIELT FETT: Bengt Helland på lageret viser frem Spesialfettet utviklet av Mineralteknikk.

Dette er fett for anlegg

PUKKVERK; GRUVER OG ANLEGG: Mineralteknikk har produsert sitt eget universalfett spesielt egnet for pukkverk, gruver og anleggsmaskiner.

Publisert Sist oppdatert

Mineralteknikk har produsert sitt eget universalfett spesielt egnet for pukkverk, gruver og anleggsmaskiner. Fettet er et høyteknologisk avansert allroundfett med flere egenskaper til fordel for operatører i bransjen, står det i en pressemelding. 

Det inneholder kalsiumsulfonat som har svært høyt smeltepunkt, overlegen vannbestandighet, høy belastningsevne og en utmerkede oksidasjons og antikorrosjonsegenskaper. Fettets kjemiske egenskaper og konsistens gir en overlegen beskyttelse mot slitasje og trykkbelastning.

HIGHTECH FETT: Fettet er et høyteknologisk avansert allroundfett med flere egenskaper til fordel for operatører i bransjen

 —For oss er det viktig å tilby kvalitet og kompetanse i alle ledd, og ved bruk av Mineralteknikk sitt spesialfett kan våre kunder være sikre på at de hvertfall har brukt riktig fett dersom noe skulle oppstå, sier daglig leder, Einar Øvstebø.

Mineralteknikk sier dette blir en del av «melk og brød-sortimentet» deres, hvor det alltid skal være fett tilgjengelig på alle lagerlokasjoner for å sikre optimal drift av maskinene.

 

Powered by Labrador CMS