ASFALTERER IGJEN: Asfalteringen av E6 Biri-Vingrom starter opp igjen etter "Hans", men nå starter arbeidet litt tidligere på kvelden.

«Hans» har forsinket asfalteringen av E6 Biri-Vingrom

«Hans» har skapt utfordringer for asfaltering av E6 sør for Lillehammer. For å bli ferdig i tide, starter asfalteringen tidligere på kvelden.

Publisert

Ekstremværet «Hans» gjorde det umulig å legge asfalt som planlagt. For å få arbeidet ferdig innen uke 36, må vi utvide arbeidstiden for når det asfalteres.

  • Mandag til torsdag kl. 18.00-06.00
  • Fredagskveld kl. 21.00-06.00
  • Søndagskveld kl. 21.00-06.00

– Vi er dessverre nødt til å utvide arbeidstiden for asfaltlegging. Arbeidet starter førstkommende søndag kl. 21.00 og fra mandag vil asfalteringen starte kl. 18.00. Begrunnelsen for dette er at fylkesveien vi bruker som omkjøringsvei, blir stengt i uke 36 i forbindelse med omlegging av vann og avløp, forklarer Morten Holen, byggeleder i Statens vegvesen.

Asfaltarbeidet pågår om natten når trafikken er lav og færre trafikanter blir berørt av arbeidet.

– Det er nå mindre trafikk i området enn tidligere i sommer. Det er også en anledning til å ta igjen forsinkelsen etter «Hans».

Mens E6 er stengt for asfaltering, er det skiltet omkjøring via Biristrand på fylkesvei 2538. Modulvogntog må kjøre fylkesvei 213 på østsida av Mjøsa.

Powered by Labrador CMS