REKKEVIDDE: Kantklipperen har en horisontal rekkevidde på 6,28 m.

«Klipper-pakke» fra Valtra

JESSHEIM: Finske Valtra kan nå levere traktor med Noremat kantklipper direkte fra fabrikk. Akershus Traktor AS på Kløfta (Akershus) viste i begynnelsen av mars «kantklipper-pakka» på sin «kommunal og entreprenørdag» på Jessheim.

Publisert

Bæremaskinen som ble presentert er Valtra-traktoren N175V «Burnt Orange Edition» med en 4,9 l motor på 201 hk/800Nm. Traktoren leveres ferdig montert med varsellys, varselfarger og kantklipperen Magistra Visiobra M63T fra franske Noremat, fremgår det av meldingen fra Valtra-importør Eikmaskin AS.

Integrert

Styringen er integrert i det originale SmartTouch armlenet, der «lasterspaken styrer klipperen» når den er aktivert, og styrer traktorens hydraulikkuttak når klipperen er deaktivert.

VEI OG ANLEGG: Nils K. Sand, produktspesialist/Valtra i Eikmaskin AS med «kantklipper-pakka» som Akershus Traktor AS viste på sin «kommunal- og entreprenørdag» på Jessheim i begynnelsen av mars. «Pakka» blir også vist på Vei og Anlegg på Lillestrøm i mai.

Kantklipperen på 2,27 tonn og arbeidsbredde på 1,25 m har Unibroyeur 2 klippehode med Y-kniver med hurtigskift. Det betyr at knivene kan skiftes i løpet av sekunder, heter det. Klipperen som har horisontal rekkevidde på 6,28 m og vertikal 7,19 m, er montert på rammen med egenprodusert rammefeste bak på traktoren. Kantklipperen som kan utstyres med flere forskjellige klippehoder, demonteres på kort tid og plasseres på medfølgende støtteben, heter det.

Fordel

- Fordelen med at alt utstyr er levert og fabrikkmontert ved Valtras spesialavdeling, testet og dokumentert, gjør at kunden kan ta i bruk traktor/utstyr straks etter levering. Spesialavdelingen hos Valtra samarbeider med flere redskapsleverandører og kan «skreddersy» traktor-/redskapsløsninger til flere bruksområder, opplyser Nils K. Sand, produktspesialist/Valtra i Eikmaskin AS.

Powered by Labrador CMS