Tobroco-Giant skal produsere kompakte hjullastere for Doosan i Europa. Avtalen gjelder de fem modellene på bildet.
Tobroco-Giant skal produsere kompakte hjullastere for Doosan i Europa. Avtalen gjelder de fem modellene på bildet.

Tobroco-Giant skal produsere maskiner for Doosan i Europa

Fem kompakte hjullastermodeller inngår i produksjonsavtalen.

Publisert

Doosan Infracore Europe har signert en eksklusiv leveringsavtale med Nederland-baserte Tobroco-Giant som er produsent av kompakte hjullastere for materialhåndtering, konstruksjon, utleie, landbruk og landskapsarbeid.

I henhold til den nye avtalen vil utvalgte kompakte hjullastermodeller produseres av Tobroco-Giant i de oransje fargene til Doosan og selges under Doosan-navnet gjennom merkets europeiske forhandlernettverk.

- Vi er glade for vårt nye partnerskap med Tobroco-Giant. Doosan Infracore ønsker hele tiden å forbedre og utvide produkttilbudet fra selskapet, for å sikre at våre kunder har de mest innovative og konkurransedyktige løsningene for deres behov. Med Tobroco-Giant har vi en partner med lang erfaring og et høytytende utvalg av kompakte hjullastere, sier Chris Jeong, administrerende direktør i Doosan Infracore Europe.

Toine Brock, administrerende direktør i Tobroco-Giant, er også svært fornøyd med avtalen:

- Dette nye partnerskapet med Doosan Infracore Europe er den neste milepælen i veksten av selskapet vårt. Doosan er kjent for sine innovative produkter og kundeservice, noe som passer utmerket for Tobroco-Giant. Vi ser frem til å samarbeide med Doosan Infracore Europe for å utvide markedet for kompakte hjullastere.

Doosan Infracore Europe vil introdusere de første modellene som skal leveres under den nye avtalen i vektkategorien fra 3500 til 5000 kg i 2022.

Samlet sett dekker det nye partnerskapet totalt fem kompakte hjullastermodeller, som vil bli distribuert over hele Europa. Doosan Infracore Europe skal gi flere detaljer om utstyr til maskinene i serien i 2022.

Rosendal Maskin har Doosan i Norge, og Hymax har Giant.

Powered by Labrador CMS