Staben hos Traktorservice på Gol, og daglig leder Iver Svare (nr. 2 fra høyre) ser frem til samarbeidet med Norwegian Agro, her representert ved daglig leder Jarle Kleppan (til høyre).
Staben hos Traktorservice på Gol, og daglig leder Iver Svare (nr. 2 fra høyre) ser frem til samarbeidet med Norwegian Agro, her representert ved daglig leder Jarle Kleppan (til høyre).

Traktorservice med i ny forhandlerkjede

- Vi er veldig fornøyde med å ha signert forhandleravtale. Det gjør at vi fremdeles vil være en god samarbeidspartner for våre kunder, sier Iver Svare hos Traktorservice.

Publisert Sist oppdatert

Nok en tidligere A-K forhandler melder overgang til Norwegian Agro, for på Gol har Traktorservice tatt beslutningen om å starte og selge Claas og de øvrige varemerkene i Norwegian Agro-porteføljen.

- Vi er veldig fornøyde med å ha signert forhandleravtale med Norwegian Agro. Det gjør at vi fremdeles vil være en god samarbeidspartner for våre kunder som vi har lange og gode relasjoner med. Vi er spesielt glade for at vi kan gi service og utføre reparasjoner til de traktorene vi har solgt gjennom mange år, siden vi har tilgang til deler og diagnoseprogram, sier daglig leder Iver Svare hos Traktorservice.

Hallingdal-bedriften blir det 39. salgs- og servicestedet til Norwegian Agro, noe daglig leder Jarle Kleppan er svært fornøyd med:

- Vi gleder oss over å styrke vårt forhandlernettverk med nok et salgs- og servicested. Det er viktig å være til stede for å nå ut til det norske landbruksmarkedet. Traktorservice har lang erfaring og er godt kjent i distriktet, slik at vi er sikre på at de skal ta godt vare på kundene og følge opp traktor og redskap på en profesjonell måte, sier Kleppan, og fortsetter:

- Vi tror kundene også setter pris på at vi kan tilby kvalitetsprodukter med styrket servicetilgjengelighet i området. Nå kan kundene henvende seg til Traktorservice for å kjøpe blant annet Claas, Duun, Maschio, VM Loader, Bogballe og Tanco. Det tar selvsagt litt tid å få alt på plass, men vi skal gjøre vårt beste sammen med de nye kollegaene våre for å levere.

Powered by Labrador CMS