Kärcher-produktene til det profesjonelle markedet blir nå antrasitt-grå, men beholder gule detaljer.
Kärcher-produktene til det profesjonelle markedet blir nå antrasitt-grå, men beholder gule detaljer.

Kärcher bytter farge

Alle profesjonelle maskiner får nytt utseende.

Kärcher foretar en betydelig profilendring som omfatter produktene i forretningsenheten Professional. Endringen innebærer forandring av farge fra gult til antrasitt for alle profesjonelle produkter, opplyser selskapet i en pressemelding.

Dermed blir det et skarpere skille mellom de profesjonelle produktene i grått, og produktene til hjem og hage som forblir gule.

- Det er viktig å ivareta gulfargen som har vært et varemerke i nesten 40 år. I 1974 gjennomførte Kärcher nemlig et omfattende re-design av både produkter og image, som medførte endring av produktfarge fra blått til gult. Dette er altså den andre store fargeendringen i selskapets historie, men nå ligger det mer bak enn kun et ønske om fornying, skriver selskapet.

Beslutningen om antrasittprodukter i alle profesjonelle produktkategorier er en del av en strategisk kundefokusert omstrukturering. Markedsundersøkelser og tilbakemeldinger fra kunder er bakgrunnen for at Kärcher foretar denne endringen. Antrasitt er en farge som kamuflerer smuss og skitt bedre enn gult, og maskinene vil ikke se like skitne og slitte ut som gule maskiner gjør når de blir møkkete.

Forsiden nå