Det strømmer på med besøkende på Transport & Logistikk 2019 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Messen er åpnet

Transport & Logistikk 2019 er i gang i Lillestrøm.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det er påmeldt over 220 utstillere på messen som avholdes på Norges Varemesse torsdag 26. (9.00 til 18.00), fredag 27. (9.00 til 18.00) og lørdag 28. (9.00 til 18.00) september.

Les om messen her (Transport & Logistikk 2019s nettside)

På lørdagen er det satt av plass til mange hundre kvadratmeter med spennende barneaktiviteter. Det blir også stort nostalgitorg med veteranlastebiler, aktiviteter, foredrag og konkurranser.

- Det er artig å arbeide med en næring som virkelig brenner for å lage et spennende arrangement, det gleder meg virkelig at vi får til å sette sammen et arrangement som gir de besøkende verdifulle opplevelser helt kostnadsfritt. Alle i næringen vil finne spennende nyheter innenfor sin sektor og kunne ha direkte kontakt med andre aktører i næringen. Man kan for eksempel ta en tur tilbake i tid ved å besøke veterantoget, har man familie kan man ta med barna sine på lørdagen å besøke mange aktiviteter for de minste. Blant annet kan barna ta førerkort og vinne flott premie for å delta, sier prosjektleder for arrangementet Trond Andersen.

Fra venstre: Are Kjensli (administrerende direktør i NHO Logistikk & Transport), Stein Lier-Hansen (adm. direktør i Norsk Industri) og Geir A. Mo (administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund) åpnet messen fra hovedscenen.
Anlegg&Transport/AT.no er selvfølgelig på plass med egen stand og bladutdelere på messen. Her er det selveste Marit Bjørgen som får en pose med blad fra A&T.

Konferanse og middag

I tillegg til messe-delen på Transport & Logistikk 2019, er det som nevnt en omfattende konferansedel med en stor mengde parallelle foredrag.

Se oversikt over konferanseprogrammet, der flere statsråder og næringslivsledere deltar (nærmere 100 foredragsholdere), her.

Torsdag kveld avholdes det en stor bransjemiddag for over 600 personer med tilknytning til transport og logistikk. Her skal det knytes nye kontakter, og gamle kontakter skal pleies, til god mat, god drikke og god underholdning.

Slo sammen konferanse og messe

Det er sammenslåingen av den 61 år gamle konferansen til Norsk Industri Transport og Logistikk og messen Transport som nå danner grunnlaget for dette enorme arrangementet på Norges Varemesse.  

Det er første gang hele næringen er samlet til et arrangement som dette og det er første gang arrangørene Norske Havner, Norsk Industri, Norges Lastebileier-Forbund, NHO Logistikk og Transport, Logistikkforeningen og Norges Varemesse har et arrangement sammen med konferanse og messe-utstilling.

Powered by Labrador CMS