Valle

NCC selger eiendommer for 1,83 milliarder

NCC selger kontorprosjektene Valle Wood og Valle View i Oslo til Valle Eiendom Holding AS, et nyopprettet eiendomsselskap eid av Pareto Securities.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Avtalen, på 1,83 milliarder kroner, inkluder også det resterende av NCCs regulerte areal på Valle. Avtalen vil bli implementert i to faser, den første i fjerde kvartal 2019 og den andre i 2021.

- Utviklingen og salget av Valle Wood og Valle View er utmerkede eksempler på vellykket eiendomsutvikling. I dette byutviklingsprosjektet har NCC vært en aktiv pådriver for å gjøre Valle-området til en viktig del av hovedstaden, sier Thomas Dahle, leder for NCC Property Development i Norge.

NCCs utviklingsprosjekt på Valle består av nærmere 60.000 kvadratmeter kontor og er strategisk plassert, godt synlig ved siden av E6 og nær t-banen, flybusser og gjennomfartsveier.

Kontorprosjektene bygges i etapper der det første prosjektet, Valle Wood, sto ferdig sommeren 2019. Bygget er Norges største næringseiendom i massivtre. Andre etappe, Valle View-prosjektet er igangsatt og leid ut til Utlendingsdirektoratet UDI med planlagt ferdigstillelse Q2 2021.

I tillegg til de to første prosjektene gjenstår cirka 27.000 kvadratmeter regulert areal for kontorer, inkludert 83 parkeringsplasser i siste del av prosjektet.

Valle Wood og Valle View vil bli miljøsertifisert i henhold til det internasjonale systemet Breeam, Excellent level. 

Powered by Labrador CMS