OilQuick hurtigfeste nr. 20.000 ble solgt til AF Decom. Overlevering i mars 2018 hos Pon Equipment i Skedsmo.Maskinsjef Erik Skogheim (t.v.) hos AF Decom var med på å avgjøre kjøpet av selskapets første OilQuick hurtigfeste i 2006. Siden den gang har AF Decom AS kjøpt ca. 200 til av norsk importør OTS Trading, her representert ved daglig leder Ole Siem.

OilQuick redskapsfeste nr. 20.000 til AF Decom

SKEDSMO (AT.no): Det er ikke helt tilfeldig at AF fikk denne æren.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Konsernet er blant OilQuicks største kunder i verden.

I mars var det overlevering av to nye Cat 336F L-maskiner til AF Decom hos Pon Equipment på Berger i Skedsmo (Akershus).

Begge var utstyrt med redskapsfester fra svenske OilQuick AB - som importeres til Norge av OTS Trading (Overseas Trading & Service Company AS).

Det ene - en OQ80 - var gullakkert, for å markere at det var OilQuick-feste nummer 20.000 i verden.

- Vi bytter ofte mellom sorteringklyper, betongknuser og annet på våre maskiner. Med hurtigfeste fra OilQuick på maskiner og redskaper, sparer vi tid på byttene og utstyret varer lengre, sier maskinsjef i AF Decom, Erik Skogheim.

- En maskinfører som har prøvd OilQuick, går ikke tilbake til et standard HK-feste. Med OilQuick er det raskere, mer bekvemt og sikkert for føreren og eliminerer oljesøl i naturen, sier daglig leder i OTS Trading, Ole Siem.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS