Hans-Ivar Olsen, Jan Ove Sæther og Rune Rambraut fra Wist Last & Buss forvisset besøkende på Røros-standen at nye Volvo FH tåler kalde klima.
Hans-Ivar Olsen, Jan Ove Sæther og Rune Rambraut fra Wist Last & Buss forvisset besøkende på Røros-standen at nye Volvo FH tåler kalde klima.

Tåler Røros-kulda

Nye Volvo FH er utviklet for hurtige temperatursvingninger.

Ifølge representantene fra Wist Last & Buss i Trondheim skal denne lastebilen rulle på veiene i det nordlige Skandinavia i 40 kuldegrader, men også i norske kyststrøk hvor gradene kan ligge på pluss.

Stand

Gutta fra Wist hadde stand i forbindelse med den tradisjonsrike Røroskonferansen i helga. De hadde med seg den ene av syv demobiler i FH-serien i Norge.  

I full fart

Den nye lastebilen er på full fart inn i Norge.

15. og 16. mars ruller 44 nye lastebiler fra Göteborg og over grensen til norske kunder.

Markedsdirektør Torstein Magelssen i Volvo Trucks Norge forteller til AT.no at det er inngått 170 salgs/kjøpskontrakter.

- Siden november ifjor har ca. 5000 kunder blitt kurset i bruken og oppbyggingen av nye Volvo FH, over 600 av deltagerne er norske, forteller Magelssen.

Gode egenskaper

Lastebilen er utformet med sjåføren i fokus, med nyskapende funksjoner. Videre er den både miljøvennlig og økonomisk hvor du kan spare opptil 11% drivstoff.

Den intelligente I-Shift-girkassen har nå fått enda en revolusjonerende tilleggsfunksjon: En fartsholder som kan planlegge. Og den sparer opptil 5% drivstoff.

Du kan velge mellom ni ulike 13- og 16-litersmotorer med motoreffekt fra 420 til 750 hk.

Klar for Euro 6

Med D13K460 kan du oppfylle utslippskravene i Euro 6 lenge før de blir obligatoriske.

 

Forsiden nå