Fra onsdag 6. april kl. 12.00 blir det igjen mulig å kjøre over Breviksbrua i begge kjøreretninger. Sperringene som står på brua i dag, vil da være fjernet. Men det er innsnevret til ett felt en strekning på 100 meter på brua, med manuell trafikkdirigering.

Breviksbrua åpner for toveistrafikk

Onsdag 6. april blir det igjen mulig å kjøre over Breviksbrua i begge kjøreretninger. Dette gjelder både for personbiler og for tungtransport.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Planen er å åpne Breviksbrua for toveistrafikk fra kl. 12.00 på onsdag for alle typer kjøretøy, sier Lars Erik Hegg, byggeleder i Statens vegvesen.

Alt arbeidet med Breviksbrua er ikke helt ferdig ennå. Derfor vil entreprenøren fortsatt ha maskiner og utstyr stående på brua.

- Det vil være et felt på ca. 100 meter på brua som blir stengt i det ene kjørefeltet. Det vil være manuell dirigering forbi dette området. Etter hvert kan manuell dirigering bli erstattet av lysregulering, sier Hegg.

Som en følge av dette kan det bli noe kø over Breviksbrua, spesielt på morgen og ettermiddagen når trafikken er størst. Derfor oppfordrer Statens vegvesen de som kjører fra Stathelle-siden, om å benytte E18 hvis de skal til Porsgrunn.

Siden Breviksbrua fortsatt vil være en arbeidsplass, oppfordrer Statens vegvesen alle trafikanter til å vise hensyn.

- Av hensyn til arbeidernes sikkerhet og til andre trafikanter på brua, oppfordrer vi alle til å følge skiltingen og trafikkdirigeringen, sier Hegg.

Powered by Labrador CMS