Fire ansatte fra Renault Trucks’ forhandler Thomann Nutzfahrzeuge AG i Sveits deltar på eNordkapp challenge 2022/2023 med en Renault D-Wide E-tech, og en Master E-tech. Fra venstre: Mario Speck, Erich Hofmann, Theo Widmer og Patrik Morgenthaler.

Fra Sveits til Nordkapp med elektrisk lastebil og varebil

Skal kjøre mange tusen km i desember/januar.

Publisert Sist oppdatert

En av Renault Trucks’ forhandlere i Sveits, Thomann Nutzfahrzeuge AG (Schmerikon), deltar med 2 team à 2 deltakere, på eNordkapp challenge 2022/ 2023. Det som venter de fire sjåførene av den elektriske lastebilen og varebilen, er en tur på 7200 km og ett eventyr som vil kreve mye fleksibilitet og utholdenhet.

- Med vår deltakelse i denne utfordringen, ønsker vi å begeistre og dele med kundespekteret vårt innenfor elektromobilitet, hva som allerede i dag er mulig med elektriske nyttekjøretøy. I tillegg ønsker vi at vårt personell får mulighet til å få denne erfaringen, sier administrerende direktør Luzi Thomann i en nyhetsmelding.

Schmerikon – Flensburg – Nordkapp – Retur

Reisen starter 27. desember i Flensburg. Ankomst Nordkapp er planlagt 9. januar 2023. Deretter skal man returnere tilbake til Hamburg der de etter planen skal ankomme 15. januar 2023. Deretter kommer seks dager med hjemreise til Schmerikon.

Erich Hofmann er en av dem, som nå legger ut på en reise der de forventer å oppleve ekstreme forhold:

- Vi må regne med nattkjøring, stormer og temperaturer ned i -30 grader» sier 39-åringen.

Lastebilteamet fra Thomann, vil legge ut på veien med en D-Wide E-tech, og varebilteamet vil benytte en Master E-tech.

Powered by Labrador CMS