Den nye terminalen skal ta unna den kraftige økningen i netthandelen.
Den nye terminalen skal ta unna den kraftige økningen i netthandelen.

Ny Postnord-terminal i Holmestrand

Veidekke har skrevet kontrakt med Postnord AS om bygging av ny logistikk- og sorteringsterminal i Hanekleiva Næringspark i Holmestrand kommune.

Publisert

Kontrakten er en totalentreprise verdt ca. 170 millioner kroner. Den nye terminalen på nesten 15.000 m² BTA blir en viktig del av Postnords infrastrukturplan for å understøtte den kraftige netthandelsveksten som forventes fremover.

Veidekke ble valgt som totalentreprenør etter at ni entreprenører i utgangspunktet ville gi tilbud på den nye terminalen.

- I Veidekke Logistikkbygg har vi spesialisert oss på utvikling og oppføring av store logistikk- og lagerbygg i totalentreprise. Dette var et prosjekt vi veldig gjerne ville vinne, og i arbeidsfellesskap med Veidekke Bygg Buskerud skal vi løse dette prosjektet innenfor de rammene som PostNord har satt. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg.

Byggearbeidene starter opp etter ferien og prosjektet skal gjennomføres på 12 måneder. Kontrakten inngår i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal 2021.

Powered by Labrador CMS