Fra venstre: Lars Hæhre fra Hæhre, Morten Leonsen og Rune Engebretsgård fra Hallingdal Bilsenter og Roger Kjenås fra Isachsen.
Fra venstre: Lars Hæhre fra Hæhre, Morten Leonsen og Rune Engebretsgård fra Hallingdal Bilsenter og Roger Kjenås fra Isachsen.

BetonmastHæhre med nytt samarbeid

Når du har over 1000 biler og i snitt skifter ut en hver dag - alltid - trengs et godt opplegg.

Publisert Sist oppdatert

Fra 1. september 2017 inngår Hæhre & Isachsen Auto/Bilutleie AS og Hallingdal Bilsenter AS avtale om tett samarbeid innenfor biladministrasjon og videresalg av bruktbiler.

Hæhre & Isachsen Bilutleie AS er totalleverandør av person- og varebiler og fungerer som biladministrasjonsselskap for BetonmastHæhre-konsernet.

Over 1000 biler

Etter fusjonen mellom Betonmast og Hæhre Isachsen Gruppen, har konsernets bilpark økt fra ca. 400 vare- og personbiler til over 1000 biler totalt. På bakgrunn av dette, har Hæhre & Isachsen Bilutleie AS inngått et strategisk samarbeid med Hallingdal Bilsenter AS, som i dag forhandler merkene Mercedes og Peugeot.

Dette er biltyper som står seg godt i forhold til BetonmastHæhre-selskapenes driftshverdag.

- Med en så markant volumøkning vil det bli et betraktelig økt trykk både på verksted og salgsledd. Da er det tilsvarende viktig å ta grep, slik at konsernet sikrer god administrasjon og effektive logistikkløsninger, uttaler Lars Hæhre, assisterende daglig leder i Hæhre Entreprenør.

Bytter en bil hver dag i snitt

Mens Hæhre & Isachsen Bilutleie AS fungerer som konsernets biladministrasjonsselskap, vil Hæhre & Isachsen Auto AS stå for service/vedlikehold av store deler av bilparken på sine verksteder i Vikersund og Solbergelva – i tillegg til å håndtere alle bruktbilene.

Som en konsekvens av sterk økning av bilparken, vil det årlig bli skiftet ut 300 - 400 biler, noe som gjør at håndteringen av bruktbiler blir en viktig del av virksomheten. Videre er planen å etablere et bruktbilsenter på Vikersund, hvor Hæhre & Isachsen Auto AS vil håndtere både verksted- og salgsledd. I tillegg til å serve eget konsern er det også et mål for selskapet å være konkurransedyktige mot det åpne markedet.

Morten Leonsen og Rune Engebretsgård fra Hallingdal Bilsenter vil bistå sentralt i begge selskapene for å bidra til at den store volumøkningen håndteres effektiv og profesjonelt.

Hæhre og Isachsen Auto AS vil i tillegg bestå som forhandler og merkeverksted for RSA-produktene Suzuki og Isuzu.